Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Nieuw
Vaartweg 20 Bnr 5.1 in Nederhorst Den Berg 1394 GL

Vaartweg 20 bnr 5.1

1394 GL Nederhorst den Berg
Koopsom € 205.046,- v.o.n.

Omschrijving

START VERKOOP: 24 maart om 19 uur in het Spieghelhuys te Nederhorst den Berg aan de Dammerweg 3.

Luxueus wonen in oer-Hollandse schoonheid

Met “De Vlindertuyn” krijgt Nederhorst den Berg er 6 fantastische villa’s en 2 mooie seniorenwoningen bij. Gesitueerd aan de noordoostkant van het dorp. Nabij de Vaartweg en de Spiegelplas en Blijkpolderplas. Direct aan het water. In...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Appartement Bouwjaar 2020 Woonoppervlakte 54 m² Aantal kamers 2
Lees meer

Omschrijving

START VERKOOP: 24 maart om 19 uur in het Spieghelhuys te Nederhorst den Berg aan de Dammerweg 3.

Luxueus wonen in oer-Hollandse schoonheid

Met “De Vlindertuyn” krijgt Nederhorst den Berg er 6 fantastische villa’s en 2 mooie seniorenwoningen bij. Gesitueerd aan de noordoostkant van het dorp. Nabij de Vaartweg en de Spiegelplas en Blijkpolderplas. Direct aan het water. In het karakteristieke laagveenlandschap met ongeëvenaard natuurschoon, met uitzicht op het water. Met ’s Graveland, inclusief haar beroemde buitenplaatsen uit de Gouden Eeuw, Kortenhoef als buren en Vinkeveen op korte afstand. Afgewisseld met schilderachtige buurtschappen en dorpen zoals Nederhorst den Berg, waar rustiek wonen de boventoon voert. “De Vlindertuyn” is dan ook een ideale woonambiance om neer te strijken.

Prijzen villa’s vanaf € 798.000,- v.o.n.
De vrij op naam prijs is inclusief sanitair, bij alle vrijstaande villa's hoort een keukencheque ter waarde van 15.000,- euro.
Prijzen seniorenwoningen € 205.046,- v.o.n.

Bouwnummer 5.1 Argusvlinder
De Argusvlinder bestaat uit een beneden en een bovenwoning. Gesitueerd aan de entree van het project, met drie (openbare) parkeerplaatsen voor de deur. Karakteristiek zijn de lichtgeel/grijze muren, stijlvol gecombineerd met
witte ramen en kozijnen en antraciet dakpannen.
De benedenwoning krijgt openslaande deuren naar de tuin, terwijl de bovenwoning een fijn balkon en twee fraaie dakkapellen heeft (=optie). Styling en architectuur zijn mooi in harmonie met de overige villa’s in "De Vlindertuyn".

Actief genieten van unieke natuur

Nederhorst den Berg en omgeving bieden volop mogelijkheden om actief en sportief er op uit te trekken. In het dorp zelf vindt u een tweetal maneges en een paardrijclub. Vechtdorp Nederhorst den Berg heeft met zijn Spiegelplas (45 meter diep) en Blijkpolderplas veel te bieden voor duikers. Het aangrenzende Overmeer heeft sportveldencomplex Vreelandseweg, met onder meer een tennis- en voetbalclub.
De gemeente Wijdemeren biedt alle ingrediënten voor een actief buitenleven. Nederhorst den Berg en omgeving hebben alles in huis om optimaal te genieten op en rond het water. Uw woonplaats is omgeven door fiets-, wandelpaden en ruiterroutes.
Loosdrecht staat bekend om zijn uitgestrekte plassen, geliefd bij beoefenaars van alle takken van watersport en is in alle jaargetijden favoriet bij natuurliefhebbers. ’s-Graveland geniet nationale bekendheid met zijn statige buitenplaatsen. En voor een dagje strand weten velen de weg te vinden naar een van de leuke strandjes in Wijdemeren.

Centraal in Nederland & prima bereikbaar.

Nederhorst den Berg ligt centraal in Nederland, te midden van prachtige wateren en ongeëvenaard natuurschoon. En toch is het dorp voor iedereen goed te bereiken, dankzij de gunstige ligging ten opzichte van de snelwegen en provinciale wegen. Via de N523 en N201 naar A2 bij Loenersloot en dan naar Amsterdam of Utrecht. De doorgaande N523 verbindt de dorpskern van Nederhorst den Berg met de N236 (Gooilandseweg) richting Weesp en Hilversum. Ook rijdt bus 206 van Connexxion via Kortenhoef naar NS-station Hilversum. In “De Vlindertuyn” bent u prima bereikbaar.

Woonidylle met dagelijkse boodschappen op loopafstand

Nederhorst den Berg is een Vechtdorp in de gemeente Wijdemeren en ligt in Noord-Holland. Het dorp heeft, inclusief de omgeving circa 6.000 inwoners en wordt vaak verkort "Nederhorst" of soms "Den Berg" genoemd. De inwoners noemt men "Bergers". De kern Overmeer vormt een onderdeel van Nederhorst den Berg. De Vecht loopt aan de westzijde langs het dorp. “De Vlindertuyn” ligt aan de Vaartweg. Vlakbij de doorgaande Nieuwe Overmeerseweg, die noordwaarts al snel overgaat in de Dammerweg. Idyllisch gesitueerd op een landstrook. Grenzend aan de Spiegelplas en de Blijkpolderplas. U woont hier praktisch op een eiland met water rondom. Toch zijn de dagelijkse boodschappen op loopafstand: aan de Voorstraat is de AH gevestigd. Tevens vindt u in deze dorpskern ook enkele restaurantjes en winkels. Mooi in de buurt.

Het beste van 2 werelden, onthaasten en ontmoeten !! “De Vlindertuyn” heeft het!
Uniek wonen op de fijne grens tussen uitgestrekte verstilde natuur en een gezellig dorpshart!
Overdracht Status Beschikbaar Koopsom € 205.046,- vrij op naam Specificatie inclusief BTW Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement benedenwoning Bouwjaar 2020 Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Woonoppervlakte 54 m² Externe bergruimte 5 m² Inhoud 238 m³ Aantal kamers 2 Aantal slaapkamers 1 Aantal woonlagen 1 woonlaag Gelegen op 1e woonlaag Energie Isolatie Volledig geïsoleerd Warmwater Aardwarmte Verwarming Warmtepomp Buitenruimte Tuin Geen tuin Overig Permanente bewoning Ja Bijzonderheden Toegankelijk voor ouderen Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen Mechanische ventilatie, Zonnepanelen Kadastrale gegevens Gemeente Nederhorst den Berg Sectie C Perceelnummer 3032 Index 1 Eigendomssituatie Volle eigendom

CBS Statistieken

Tabel Grafieken
2015 2016

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring